Romahaus Tuinkamer direkt vom Hersteller

Het plannen van een tuinkamer

Het realiseren van een tuinkamer geeft de nodige voorpret. En het is misschien wel eenvoudiger dan u denkt. Het begint met een klein stukje planning…

Welke functie krijgt de tuinkamer voor u? Gaat u de tuinkamer als gezellige ontmoetingsplek inrichten voor uw familie en vrienden? Of wilt u meer van de natuur in uw tuin genieten? Hebben uw kinderen wat meer ruimte nodig “om hun ding te kunnen doen”? Meestal in het een combinatie van meerdere doelen. In ieder geval moet een tuinkamer laagdrempelig en uitnodigend zijn. Zeker in woonwijken, mag een tuinkamer ook voldoende privacy bieden aan haar gebruikers. Een doordachte tuinkamer geeft de bewoners enorm veel plezier. Het zal u daarom niet verrassen dat wij regelmatig van onze klanten te horen krijgen, dat zij liever in de tuinkamer zitten dan in huis. Hoe zou dat toch komen? Bij een tuinkamer heb je meer het gevoel dat je buiten bent en buiten zijn we op ons best.

U kunt een tuinkamer plannen precies in de afmeting die voor u het meest gunstig is. Door het zelf plannen van alle kozijnen, creëert u de mooiste lichtval en uitzicht op de tuin. Maatwerk is standaard! Romahaus helpt u bij het plannen van een onderhoudsarme tuinkamer.

Heeft u vragen? Mail uw wensen (info'at'romahaus.com), neem telefonisch contact met ons  op 0049 593 6923412 (wij spreken Nederlands) of ga naar de 3d planner waar u voor diverse modellen een plaatje kunt samenstellen van de buitenzijde. U bent ook van harte welkom op ons bedrijf om uw plannen persoonlijk door te nemen. Maakt u dan bij voorkeur een afspraak zodat wij voldoende tijd voor u kunnen reserveren.

En dan zijn er nog enkele aandachtspunten bij het plannen van een tuinkamer: